appartement

Brussel I Louizalaan

Oppervlakte118 m²

Referentie4082439

Slaapkamers 3

Badkamers 2

Garage 1

Gelegen aan de Louizalaan, in een gebouw waarvan de gevel is ondertekend door Marc Corbieau, nieuw appartement met een oppervlakte van ± 118 m² op de negende verdieping en met drie slaapkamers en een prachtig terras van ± 36 m².

Het appartement bestaat uit een hal die aan de ene kant geeft aan het verblijf en de Amerikaanse keuken met volledig uitgeruste bar Bulthaup en het terras op het zuidwesten. Aan de andere kant, de nachtzijde, bestaande uit de hoofdslaapkamer met eigen badkamer, twee andere slaapkamers, een doucheruimte en een wasruimte. PEB: nieuw project

Andere: mogelijkheid om een overdekte parkeerplaats te huren, kelder, gebouw laag verbruik, beveiligde deur, fietsenstalling.

De wijk Louise staat bekend om de nabijheid van de winkels en de ruime keuze aan restaurants. Gemakkelijke en snelle toegang tot het stadscentrum en de omliggende gemeenschappen dankzij het vele openbaar vervoer (metro, bus, tram).

Voor meer informatie kunt u contact opnemen op +32 (0) 2 640 08 01.

Brussel Zuid en Centrum

Louiza

De Louizawijk is gekend voor haar nabijheid ten opzichte van winkels en de grote keuze aan restaurants. Toegang naar het centrum van de stad en naar de buurgemeenten is gemakkelijk en snel dankzij het uitgebreid openbaar vervoernetwerk.

Voorgesteld door

Contacteer ons

Contacteer ons
i

Door het indienen van dit formulier ga ik ermee akkoord dat Castell Real Estate Management opnieuw contact met mij opneemt en ik accepteer hetprivacybeleid

By submitting this form, I agree that Castell can contact me and I accept the Castell privacy policy.